Cristi Minculescu şi IRIS-“Din nou împreună”

Dacă uitaseți cumva, eu îmi iau, din când în când, îndatorirea de a vă povesti ce se întâmplă prin târg. Azi mi-a șoptit o pasăre de Cristi Minculescu și IRIS care sunt „Din nou împreună” și încep cu orașul Pitești.

Afis Cristi Minculescu si Iris

Pe 18 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, Cristi Minculescu și legendara trupă IRIS îşi invită fanii să cânte alături de ei într-un concert de excepţie, care face parte din turneul naţional “Din Nou Împreună”. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.
Primul oraş pe hartă va fi Piteşti, oraşul de suflet al lui Cristi Minculescu, care într-o declaraţie recentă spunea că: „Deşi multă lume nu ştie, eu sunt născut în Piteşti şi am locuit aici până la vârsta de 13 ani. Tatăl meu era inspector de finanţe şi, din cauza jobului, a trebuit să ne mutăm în Craiova, când eu aveam 13 ani. De oraşul asta mă leagă primele amintiri frumoase din copilărie când, desculţ, jucam fotbal cu prietenii pe acelaşi teren pe care juca şi Dobrin. Stăteam şi ne uităm la el să-i învăţăm schemele”.
Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, „De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi piteştenii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

*Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

** click pe poză pentru programul complet

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.