Dintre cărți, pentru oameni

Cum să vă spun eu vouă?… Azi e sărbătoare.

Eu sunt membră MWB de mai mult de un an. Am purtat măști dar, prin oamenii de aici, m-am vindecat. Am făcut cafele, am râs cu ei, am plâns, am căutat și eliminat „dușmanii”. Am legat prietenii și povești frumoase. Am vrut să mă retrag de vreo trei ori, dar nu am putut.

Nu știu cum să exprim ceva ce se simte. Pare ciudat să intri pe un site și să petreci câteva ore acolo, vorbind cu oamenii, râzând – veți zice că singur, ca fraierul.

Nu fac reclamă. Nu sunt genul și nu aș avea de ce. Îmi place cercul nostru mic, intim, de oameni care am fost și am rămas (de dinainte de mine, cred), pe care îi intuiesc din cum pun punctele și cât de des comentează câte ceva. Și azi, căsuța aceea, cafeneaua noastră virtuală, face doi ani. Acum fix doi ani, pe 21.11.2010, se posta primul articol al unul site promițător. Astfel, nu știu dacă ați înțeles sau nu, dar în fiecare duminică sărbătorim Ora MWB, pe care am fost privilegiată să o realizez.

Ca să nu mai lungim povestea… La mulți ani, MostWantedBlog! Îți doresc multe postări cu suflet, mulți oameni cu zâmbete, vizite mii și aniversări tot pe atât. La mulți ani, Liviu! Mulțumim pentru că ești, pentru că vrei și că ai puterea de a fi mereu, pentru toți, împotriva multora. La mulți ani, MWB Team! Să fiți iubiți. Și să ne vedem odată, acolo la munte, unde făcusem planuri 🙂 Cu sau fără toate figurile de anul trecut…

Dintre cărți – pentru că, încă odată, m-a sabotat computerul și scriu din biblioteca locală – vă trimit îmbrățișări și gânduri de poveste!

PS: Îmi cer milioane de scuze, miliarde chiar, pentru că nu pot apărea la „petrecerea” din seara asta.

Publicitate

6 păreri la “Dintre cărți, pentru oameni

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.