Etienne Shoes personalizați

În căutarea unor cadouri de Crăciun, mi-au picat ochii pe o idee, cel puțin pentru mine, nouă. Cei de la Etienne Shoes au un configurator de încălțăminte. Sună pompos, hm?

Treaba stă așa. Pe site (click dacă v-am făcut curioși), găsiți colecția de încălțăminte a lor. Care, de altfel, are unele elemente faine și elegante (oh, să nu dezbatem cât de greu e să găsești online o pereche de papuci* care să merite scoși din hol!). Dacă-ți plac așa, perfect. Dacă, însă, vrei să aibă altă culoare sau talpa mai puțin alunecoasă sau mai știu eu ce, poți cere aceste modificări – se cheamă, deci, că vei avea pantofi la comandă. Plus că nu te miști din confortul casei tale pentru comandă. Plus că îți livrează încălțămintea la ușă. Plus că au reduceri și promoții și un site user-friendly. Și din primăvară am înțeles că vor lansa și un configurator 3D – o să fie o nebunie să-ți sucești și răsucești pantofii pe toate părțile înainte să-i cumperi, nu?

Mai departe, hotărâți-vă voi pe site-ul lor. Dacă-mi arătați ce vă face cu ochiul de acolo, vă fac cadou, din partea Etienne Shoes, un voucher de 100 de lei pe care să-l folosiți pentru achiziționarea acelei minunate perechi de încălțări 🙂

Spor la căutat! Crăciun frumos și inspirat și, de ce nu, norocos!

2 păreri la “Etienne Shoes personalizați

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s