Ne vedem la teatru?

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune vă  cheamă la teatru!

ARTICOLUL ORIGINAL ȘI REGULAMENTUL SUNT PE SITE (click aici)

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul ”PARCHEAZĂ MAȘINA LA HARVARD” (30 octombrie) și si o alta (tot dublă)  la ”ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU” (2 noiembrie).

Pentru a câștiga, trebuie să ne spuneți când a avut premiera spectacolul ”PARCHEAZĂ MAȘINA LA HARVARD” (anul și luna). În răspuns veți preciza și la care dintre cele două spectacole doriți să participați.

Despre cele două piese:

Parcheaza masina la Harvard

PARCHEAZĂ MAȘINA LA HARVARD – Joi, 30 octombrie, ora 19.00

Distribuția: Maia Morgenstern, Constantin Dinulescu

Regia: Horea Popescu

Sinopsis: Spectacolul reprezintă o dramă psihologică despre un bătrân şi o femeie în floarea vârstei, între care nu există, aparent, nicio legătură, și care se dovedesc a fi uniţi de meandrele trecutului. Jacob Brackish a fost cândva un exigent profesor de muzică şi de literatură engleză. Este bolnav când angajează pe una dintre fostele sale eleve, ca menajeră. Deşi timida Kathleen vine iniţial pentru a se răzbuna pentru eşecurile trecutului, va ajunge să aprecieze muzica şi pe bătrânul supărăcios de care se îngrijeşte.

Print

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Duminică, 2 noiembrie, ora 11.00

Distribuția: Maia Morgenstern, Tatiana Moroșanu

Regia: Alexandru Dabija

Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

Reclame