De cele mai multe ori

Era așa, complicat. Apoi ai apărut tu.

De cele mai multe ori, visurile rămân visuri. Devin postări, povești, romane, filme, doruri, dar sunt visuri și atât. De cele mai multe ori…

Când e să fie bine, are să fie bine. Când vrei asta, te străduiești. Zâmbești mult, cauți să înțelegi și să accepți, să afli multe și să treci de primele „straturi” de om. Înveți, asculți, zâmbești iar. Îmbrățișezi, înconjori, acoperi, furi. Protejezi, ai grijă, ascunzi. Pentru că vrei să fie doar al tău – doar al vostru – și vrei ca niciun trecut să nu afecteze prezentul și – poate – viitorul.

Nu-i ușor, dar e bine. E copleșitor. Ca atunci când ești în oraș, printre clădiri noi și vechi, și din toate direcțiile se adună nori deasupra ta, care pornesc dintr-o dată să scuture picături mari și calde. Oamenii se agită în jurul tău, te privesc ciudat, dar nu contează. Știi că ești acolo, că n-ai scăpare și că te va curăța, te va calma. Ți-e frică și te încântă. Și vei fi salvat.

Și, uneori, nu rămân doar visuri…

Reclame

6 păreri la “De cele mai multe ori

  1. Nu ajunge sa crezi in visul tau pentru ca el sa se realizeze. Teoretic, da, toate visele/visurile se pot implini. Dar nu oricum. Nu vor pica niciodata din cer sau nu va veni vreun pestisor auriu sa le transforme in realitate. Cand ai un vis, lupti pentru el. Cu unghii, cu dinti, cu gheare de felina si cu tot arsenalul pe care-l ai. Pana nu mai poti. Si uneori, nici atunci nu se implineste. Uneori, ceea ce visam, pur si simplu, nu este pentru noi. Visam visele/visurile altcuiva.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s