Discurs despre femeie

Scurt Discurs despre femeie, inspirat de Bogdan Săndulescu

(toate fotografiile din această postare îi aparțin)

bs10

Sunt zile în care…

Sunt zile în care tot ce ai făcut bine (sau așa îl credeai, bine) până acum îți e întors în mesaje înfuriate. Când uiți ce trebuia să faci, uiți de testul de a doua zi, și îți concentrezi toată puterea ca să respiri, să nu uiți să respiri. Să nu uiți că ești om și greșești, că și ei sunt oameni, și ei greșesc. Că toate se vor calma la un moment dat și că ziua asta va fi… praf de stele. La finalul ei, un mesaj de la cel iubit șterge tot.

bs4Sunt zile în care ai vrea să te dezbraci de tot ce ai simțit până acum, să lași gândurile de peste zi în urmă și să visezi doar la… Fericiți până la adânci bătrâneți.

bogdan sandulescuSunt zile în care cauți arta în tot ce vezi în jur și… uneori o și găsești. Zile în care ziua de azi e cea mai importantă, pentru că este început de poveste.

bsSunt zile care îți aduc soare. Și zile care aduc ceva culoare. Când îți e parfumată camera a primăvară și sufletul a îndrăgosteală. Când fularul încă miroase a El și pantalonii păstrează, în buzunarul de la spate, acel bilet scris într-o engleză stângace, scos și pus înapoi de fiecare dată când i-ai purtat. Biletul care îți promitea visul. Iubirea vie a unui sentiment neconsumat.

bs2Sunt zile ce rămân ca o promisiune. Ca ideea unei întâlniri, când purtai culoarea lui favorită, când ți-a atins mâna și te-a ars dorința de a-l iubi – deși îl simțiseși mult mai aproape până atunci.

bs3Sunt zile în care nu ai nevoie de Paris ca să plutești. Și în care nu îți trebuie decât un parc pustiu, o noapte senină și degetele unei mâini – pulsând dintr-o inimă pe care o știi – împletite cu ale tale.

bs5Sunt zile în care pui machiaj doar pentru că te simți tristă și speri, în inocența ta, că frumusețea exterioară (care nu are nevoie de ajustări) îți va aduce fericirea.

bs6Sunt zile în care simți cu adevărat iarna ca fiind pură. Și nu simți că ți-e frig, că aluneci, că te pierzi, că lăcrimezi. Nu. Pentru că nu ești singur.

bs7Și, în final… sunt acele zile, incredibilele zile, ore, minute, momente, bătăi de inimă… Când nu contează nimeni. Hai să uităm de toți și de toate…

bs8

Our love is bittersweet; it’s tasty but it’s weak.
The morning kiss still burns me on my cheek.

 

 

 

 

3 păreri la “Discurs despre femeie

  1. Ha! Ha! Ha! Chiar daca nu v-as fi cunsocut „profesionalismul” de fotografi, la nunta celei mai bune prietene (care totusi a ramas cu ceva amintiri suprinse de camerele foto-amator ale nuntasilor), tot n-as fi gasit ca scrii deosebit. Pe langa internet si diacritice iti mai trebuie si ceva talent. Nu merge asa usor nici cu scrisul. [rusinica]

    • Pe lângă faptul că fotograful și autorul blogului, respectiv al postării, sunt două persoane diferite, nu am înțeles problema cu diacriticele 🙂 Mie, una, mi-au plăcut fotografiile, fără nicio legătură cu omul Bogdan Săndulescu 🙂 Dar, evident, fiecare are dreptul la părerea lui, atâta vreme cât nu o îngrădește pe a celorlalți. Mulțumesc din suflet pentru vizită. 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s