Friday

„Ce ne va tine totdeauna tineri ?
Adu o jertfa zi cu zi
zeitei mari, pagînei Vineri !
Hraneste cald, oricare-ar fi,
un vis ce nu se va-mplini ! ” (L. Blaga – „Întrebare și răspuns”)

După cum vă spuneam, am fost la Palatul Parlamentului 🙂 Bine, bine, până acolo am făcut pană – adică o oră de stat în picioare în soare prin Bascov – si am avut parte de mașină-cuptor, fără radio, cu aer condiționat – adică trei geamuri deschise – și cu viteza melcului somnoros. Trebuia să ajungem și la Muzeul Satului, dar n-am mai ajuns. Ne-am oprit însă în mall, pentru a le da ocazia fetelor să-și consume banii… A fost, per total, o agitație continuă, căldură, mai mult mers cu mașina decât vizitat. Dar Palatul Parlamentului e impresionant.

Eu, cu ochii pe sus, ca de obicei 🙂

Am prins și o reporteriță în acțiune 😀

Nu știu acum să vă spun cum o cheamă, dar mai caut 😀

Bine, toate ca toate, dar seara mi-a mers prost. Întâi, șoferul mai avea puțin și mă lăsa la două stații distanță de cea la care trebuia să cobor eu, pentru că voia să prindă nu-știu-ce mașină. Încă n-am înțeles, poate mă lămurește Ancu. Apoi am primit un telefon în care, mai mult sau mai puțin voit, am fost învinovățită și pusă la mijloc – din nou – pentru relațiile din familia mea… Am uitat și de net și de mailuri și de scris… de tot. Am dormit -sau am adormit în final.

Azi, la ora opt, mă trezește brusc informația că formalitățile pentru continuarea bursei nu se fac la fel ca semestrul trecut, așa că mi-am revenit din somn pe drumul de care speram că scăpasem pentru o vreme. La întoarcere, am căutat o opțiune… Și am găsit o șansă pentru a lucra la ziarul local. Nu e nimic sigur. Trebuie să scriu un articol până luni. N-ar trebui să fie greu… Sau prea greu.

Săptămâna viitoare sunt la târg, alt târg – de carte, evident. Vă prezint programul evenimentului, locația și alte informații zilele următoare.

Pupici!

PS: impunătoarele săli ale Palatului m-au inspirat… Scriem, scriem 😀 

Publicitate

4 păreri la “Friday

  1. Ce de peripetii intr-o singura zi! 😛 Hm, viitoare ziarista deci… 😀 Multa bafta si inspiratie! 🙂
    Am fost si eu la Palatul Parlamentului, vizita mea acolo se pierde undeva in negura timpului si nu-mi mai amintesc nimic…cred ca se intampla imediat dupa Revolutie.

  2. Pingback: Soluție « Andra Pavel

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.