On sau off?

Ultimele zile s-au terminat cu lungi discuții prin intermediul minunatului messenger. Și am atins un subiect cu care, deși nu-mi convine să recunosc, sunt de acord, din punctul de vedere al partenerului meu de conversație.

Am luat drept scuză pentru toată blogăreala mea faptul că am nevoie să rămân în contact cu anumite persoane oficiale. Dar asta se face pe mail sau pe mess, ori facebook. A, da, am și telefon 🙂 Așa că, probabil voi scrie pe blog – de acum încolo 0- atunci când voi simți și doar ce voi simți. Hm, cine se simte vizat, problema lui. Dar sunt multe lucruri cu care nu sunt de acord pe aici, pe blog, și nu cred că le-aș spune, pentru că ar atinge mai multe persoane și nu vreau decât să îmi expun părerea care, sigur, va fi luată ca o lovitură de neinițiat de către cei vizați. (O, ce frază am 😆 ) Ideea e că o să mă limitez la mail și mess, pentru cei care mă au acolo. Blogul va posta când am ceva de spus. Mai bine, nu? 🙂

Mailurile (o,da, am două 😆 ) sunt la contact (app, nu dați add pe mess, că nu accept ). Asta și pentru că blogul urmează să devină un „job” și nu voi deveni sclava netului, dar și pentru că trebuie să mă împac între școală, revista școlii, foileton, încercările de roman și mai multe articole. În plus, sunt supărată că nu găsesc timp mai mult de citit. Ei bine, toate astea au dus la conceperea – măcar teoretică – a unui alt program.

Oh, sper, chiar sper că prietenul meu – ca să nu mă certe iar că spun „amic” 😆 –  nu se gândește la asta ca la o influență nepotrivită din partea lui spre mine. Dar are dreptate, o dreptate pe care eu refuzam să o văd.

Acestea fiind spuse, mă retrag. Acum la făcutul unghiilor 😆

Apoi Blog de Blog. Abia aștept!

O, și să nu cumva să uit să îi zic – a treia oară azi și în niciun caz ultima – Monei LA MULȚI ANI!

Să aveți o zi bună!

 

4 păreri la “On sau off?

  1. Observ ca tot mai multa lume se retrage din online pentru a se dedica activitatilor din offline, pana la urma pentru a se bucura de viata, pentru a o trai la maxim. A venit primavara si pe unde e normal sa luam astfel de decizii.
    PS
    Eu tocmai am terminat „pictatul” unghiilor.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.