Păi cam era timpul

   M-am întors! Yupy! Sau huuuu? Nu știu, dar eu abia așteptam. Am avut vreo două sute de mailuri, dar le-am rezolvat 😉

Să vă povestesc. Misiunea „Tavanul” s-a transformat în misiunea ”Tavanul+pereții”, de aici și întârzierea. Am dormit cu sorumea în pat și ne-am luat amândouă palme una de la alta. Masaj, nu? Apoi, mult praf. Multe lucruri îngrămădite într-o cameră relativ mică. Am avut calculatorul, dar fără net, că nu a ajuns firul până acolo. S-a schimbat culoarea camerei și.. cam atât. Am avut o criză de nervi (exagerez) când am aflat că indivizii trag de timp.

Am început și școala. A fost mai bine decât presupusesem eu. Mi-am revăzut câțiva nebuni: James, Ancu, Elena, Meme, Ancutza și alții, care se știu ei(fără blog). N-o să înșir jumate de clasă. Clasă la etajul doi (uf, câte scări! Am amețit!), colegă nouă de bancă (adică alta decât anul trecut, dar o iubesc, că e coleguța mea), colegă nouă în clasă (care pare de treabă și îmi place de ea că s-a adaptat repede 😉 ). Fusesem propusă pentru șefa clasei, dar diriga s-a cam prins că am trebe (*) și nu a forțat nota. Am strâns cinci voturi din 28 😆 Nu că e superb? Îmi făceam și campanie! „Nu mă votați!” 😆 Nu, chiar nu voiam, pentru că am alte lucruri de făcut, decât să stau pauzele la ședințe interminabile și să mă lupt cu morile de vânt prin clasă. Cine știe, înțelege.

 Acum am aranjat totul, am revenit la starea normală, Oana n-a dat niciun semn de viață vineri și sper că nu a nimerit să sune în cele zece minute în care nu aveam telefonul pornit 😕 . Kate primește sigur (sper adică) un mail de la mine. Suzy e boboacă, Vlad nu e boboc(deși eu așa credeam), Teo are iar test de audiții. Vania m-a băgat la ping. Ivona e singura care nu spune despre Satu Mare, deși Oana m-a înebunit 😆 . Adele îmi demonstrează că nu am dreptate – și ce dreptate are ea! (ordinea ține de memoria mea, nu de importanță.) Atât, că nu mai știu ce să zic. A, da. Mâine apare „Regatul IV”(4 e,nu?).

Am premiu! O, ce fericită sunt! Deci, mulțumiri pentru Nice&Dragoș.

Acum vine provocarea. Cui îl dau? S-ar întoarce spre Nice ( cu dedicație de însănătoșire :* ). Apoi, bloguri sexi… Nu prea mă pricep, cum îi ziceam și ei, la „sexi” în afara poveștilor. Așa că, de data asta, sunt egoistă și nu îl dau la nimeni. Chit că nu știu unde să îl pun 😀 .

O să pun niște poze, niște melodii, niște postări de le am în cap, dar nu acum. Acum, dacă mă prinde mama, s-a zis net vreo săptămână (pedeapsă adică). Așa că, vă las programat episodul 4 😀 și ne citim mâine seară.

 Noapte bună!

15 păreri la “Păi cam era timpul

  1. Pingback: Basm răsăritean | Ioan Usca

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.