Bla, bla, bla…

Ziua de azi a fost una cât se poate de aiurea. Am uitat tot ce trebuia să știu pentru testul de la chimie (mama lui de test!). Am descoperit, de fapt am redescoperit, că trăiesc într-o lume plină de profitori și că eu, așa naivă cum sunt, încă speram că se vor schimba. Mi s-au dat peste cap toate părerile strânse despre o mare parte din colegii mei de clasă, asta după ce mi-am pierdut toate pauzele, încercând să le explic temele; de fapt, ei voiau doar caietul meu, să poată copia. Și nu un amărât de caiet, sau o temă m-au supărat, ci faptul că au uitat să zică un simplu „mersi!”. Și că își însușesc mereu răspunsurile mele. Și că nu mai poți fi original fără să fi criticat.

M-am enervat, din nou, când am ascultat, pentru cinci minute, știrile. Grevă școlară și înghețarea anului; lipsa banilor… și toate celelalte. Și ne mai întrebăm de ce plecară ai noștri în Italia, Spania, să trăiască(o mare parte) cu teama că angajatorii lor ar putea să nu-i mai cheme a doua zi, sau realizând că, după o zi de muncă în ploaie și frig, pleci acasă fără banii pe care îi meritai.

Mi se tot spune să trec peste și să mă uit înainte. Dar cum să mă uit înainte, când tot ce mă reprezintă a rămas înapoi? Și cum să uit ce s-a întâmplat ieri și să iert, când mai primesc și azi lovituri din cauza acelora care, zicem noi, nu merită atenția noastră?

Azi sunt supărată pe viață, pe țara asta care nu ne ajută cu nimic, pe toți cei care m-au trădat. M-am decis: cum termin liceul, mă mut. Nu pe Marte(deja e prea aglomerat acolo), undeva unde să pot să fac ceea ce vreau și ceea ce simt fără să fiu blamată.

Într-o notă mai veselă, îi fac o scurtă dedicație lui James, pe care îl tot bat la cap să asculte melodia de mai jos(cică are probleme să deschidă youtube; să-l cred, să nu-l mai cred…):

6 păreri la “Bla, bla, bla…

  1. Cum să nu ma crezi? Eu să mint? Moi? Je suis desole! 😀 Da, profitori si iar profitori. Nu stiu cum, dar noul meu post se cam aseamana cu al tau dintr-un anumit punct de vedere. Oricum, ador melodia! Mi-o aduci si mie la sc?
    Scuze din nou pentru ca te-am tot intrerupt azi la chimie!
    Daca ti-am cerut caietele ca sa iau lectiile din perioada in care am lipsit sunt considerat ca facand parte din categoria amintita mai sus? Scz daca da!
    Profu de mate era prost dispus azi! Asta m-a binedispus (nush de ce am spus asta, dar nu mai contează…)

  2. :)) poi sa stii ca m-ai amuzat cu faza cu profu. Tocmai tu sa minti, esti cel mai potrivit. E chiar o ciudatenie ca ni se asemana posturile(telepatie:D). Nu esti bagat in categorie si nu e vina ta pt la chimie; pe altii am eu ce am. Pe tine am invatat sa te ignor:)). Ma mai gandesc in privinta melodiei…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.